Abone Ol

MasterChef Atike Yarışmaya Katıldığım İçin İşten Atıldım Dedi, Somer Şef Şaşkına Döndü

TV8'de ekrana gelen Masterchef, reytinglerdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde yarışmacılardan balık temizleme işlemi yapmaları istendi. Somer, Danilo ve Mehmet şefin jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada yarışmacılardan Atike Bozkaya'nın itirafı şaşırttı.

MasterChef Atike Yarışmaya Katıldığım İçin İşten Atıldım Dedi, Somer Şef Şaşkına Döndü

YARIŞMAYA KATILMASININ ARDINDAN İŞTEN ATILMIŞ

Yarışmada hazırladığı tabaklarla bir üst tura çıkmaya hak kazanan Atike, MasterChef'e katılmasının ardından işten atıldığını söyleyerek stüdyodakileri şaşırttı. Yarışmaya katılırken dikkat eksikliği için özel bir ilaç da aldığını ve hazırlıklı geldiğini söyleyen Atike, yarışma sebebiyle işe gidemediğini ve bir anda işten çıkarılma mesajı aldığını söyledi.

GÜLMESİNE ŞEFLER BİLE ŞAŞIRDI

"İşten çıkarıldığımı telefonuma gelen mesajla öğrendim" diyen Atike, bu vesileyle kasap kasap gezdiğini ve yarışmaya odaklandığını söyledi. Atike'nin mutluluğuna şaşıran Somer Şef'in "İşten çıkarılmışsın, hala mutlusun" yorumu dikkat çekti.

MasterChef Atike ile ilgili bilgiler araştırılıyor. MasterChef 2022 yedeklerine girmek için mücadele eden Bozyaka yarışmaya İzmir’den katılıyor. Peki, MasterChef Atike kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Atiye’nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. MasterChef 2022 ana kadro yedeklerinde yer almak için mücadele eden Atike Bozkaya yarışmaya İzmir’den katılıyor. Atike'nin babasının Kazakistan'da restoranları bulunuyor.

MASTERCHEF ATİKE BOZKAYA KİMDİR?

Atike Bozyaka 34 yaşında ve yarışmaya İzmir’den katılıyor. Yarışmacı kendi alanında ilerlemek için yarışmaya katılmış. Bozyaka’nın babasının Kazakistan’da restoranları bulunuyor.

Somer Sivrioğlu’nun, ‘Atike ne demek?’ sorusuna Bozyaka, ‘Tez canlı, hareketli, güler yüzlü, güzel soylu genç kız demek.’ yanıtını vermişti.