Abone Ol

MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star ödül oyunu dün akşam yine heyecanla beklendi. Büyük ödül için yarışan yarışmacılar Şanlıurfa yöresine ait yemekler yaptılar. Yarışın sonunda bir yarışmacı 100.000 TL büyük ödülün sahibi oldu.

MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. Her hafta cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. İşte 6 Ekim MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kazanan yarışmacı...

 

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kerem ve Barbaros'un kaptanlığındaki kırmızı ve mavi takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadelenin ardından başarılı olan takım ilk etabın kazananı oldu.

İkinci etap ise ilk etabı kazanan takım arasında oynandı. Verilen süre ile beraber yarışmacılar en iyi menüyü hazırlamak için zamanla yarıştılar. Sürenin ardından yarışmacıların yemekleri konuk jüriler tarafından değerlendirildi. Stüdyoda yapılan oy sayımı ile ödülün ilk turunu mavi takım kazandı.

MASTERCHEF ALL STAR 100.000 TL ÖDÜL KİMİN OLDU?
İlk turun ardından ikinci etapta ise bu kez mavi takım kendi arasında yarıştı. Bu turda şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde yemekler istedi. Süre ise tam 45 dakika olarak açıklandı.

Verilen süre sonunda en iyi tabağı yapan isimler Kıvanç, Tahsin ve Barış oldu. Gecenin sonunda ise Barış başarılı tabağı yaparak 100 bin TL para ödülünü kazandı.