Abone Ol

Maske Zorunluluğu Kalktı Mı? Ne zaman Maske Yasağı Kalkacak?

Bilim kurulu toplantısında maske yasağını da tartışacağını söyleyen bakan Koca'nın açıklamasının ardından herkes 27 Nisan'da gerçekleşecek bilim kurulu toplantısını bekliyor. Maske yasağı ne zaman kalkacak? detaylar haberimizde..

Maske Zorunluluğu Kalktı Mı? Ne zaman Maske Yasağı Kalkacak?

Korona virüs salgını ile birlikte birçok alanda yaşadığımız değişim yadsınamaz. Bunlardan biri de maske kullanımı. Kapalı alanlarda halen zorunlu olan, kişinin virüsten korunmasına rolü büyük olan maske kullanımı ile ilgili herkesin merak ettiği 'Kapalı alanlarda maske serbest mi?' sorusu oldukça sık araştırılıyor. Peki maske kullanımında son durum nedir? Kapalı alanlarda maske takmak zorunlu mu? Detaylar haberimizde..

Kapalı alanlarda maske takmak zorunlu mu? Maske yasağı kalktı mı?

Konu hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi. 27 Nisan 2022 Çarşamba günü gerçekleşecek olan bilim kurulu toplantısında netleşecek olan konu için henüz bir açıklama bulunmamaktadır.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca gerçekleşecek toplantı için; 'Bilim Kurulu'nda maske başta olmak üzere birçok konuyu ele alacağız. 'Salgın bitiyor, aşıya ihtiyaç yok' gibi düşünmemeliyiz' dedi.