Abone Ol

Maske Kimsin Sen'de Aslan Hangi Ünlü Çıktı? Maske Kimsin Sen Aslan Kim?

FOX TV'de büyük olay yaratan Maske Kimsin Sen yarışma programında maskelerin altında hangi ünlülerin olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmada Aslan maskesinin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Maske Kimsin Sen Aslan kim? Maske Kimsin Sen Aslan maskesinin altındaki ünlü kim?

Maske Kimsin Sen'de Aslan Hangi Ünlü Çıktı? Maske Kimsin Sen Aslan Kim?

Maske Kimsin Sen Aslan maskesinin altındaki ünlünün kim olduğu merak ediliyor. FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni eğlence programda jüri olan dedektifler verilen ipuçları, bir soru hakkı ve maskenin sergilediği performansa göre ünlünün kim olduğunu bulmaya çalışıyor.

İzleyiciler de Aslan maskesi ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Peki, Maske Kimsin Sen Aslan kim? Maske Kimsin Sen Aslan maskesinin altındaki ünlü kim?

MASKE KİMSİN SEN ASLAN KİM?

1. bölümde dedektifler soru hakkında profesyonel dalgıçlık yapıp yapmadığını sordu. Aslan ise çok dalış yaptığını ama profesyonel olmadığını söyledi.

Bu ipucudan yola çıkan dedektiflerden Doğu Demirkol, Aslan maskesinin altında Deniz Akkaya'nın olduğunu söyledi. Melis Sezen ise Burcu Esmersoy tahmininde bulundu. Alican Yücesoy ise İdil Fırat ismini verdi.

İzleyiciler ise aslan maskesi altındaki ismin İrem Derici, Danla Bilic ya da Özge Borak olduğunu tahmin ediyor.