Abone Ol

Maske Kimsin Sen Saat Kaçta? Maske Kimsin Sen Açıklanan Ünlüler Kimler?

Maske Kimsin Sen ne zaman, saat kaçta sorusu gündemde. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri üyesi olduğu yarışma programı Maske Kimsin Sen merak ediliyor. Maske Kimsin Sen programı ne zaman, haftada hangi günler yayınlanıyor?

Maske Kimsin Sen Saat Kaçta? Maske Kimsin Sen Açıklanan Ünlüler Kimler?

Kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Jüri ve seyirciden en az oy alan kişi yarışmaya veda ediyor.

FOX TV 20:00 Maske Kimsin Sen?

Maske Kimsin Sen? programının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Maske Kimsin Sen programı Tansel Öngel sunuculuğunda ekranlara geliyor. Peki, Maske Kimsin Sen ne zaman? Maske Kimsin Sen programı haftada hangi günler yayınlanıyor? İşte Maske Kimsin Sen? programı hakkında...

MASKE KİMSİN SEN NE ZAMAN?

Maske Kimsin Sen programı haftada bir gün yayınlanması planlanmışken FOX TV haftada iki gün yayınlanmasına karar verdi. 8-9 Aralık 2022 Cumartesi ve Pazar günü ekranlara gelecek.

MASKE KİMSİN SEN KONUSU

Yarışma programında; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

MASKE KİMSİN SEN ÜNLÜLER KİM?

Maske Kimsin Sen programında şimdiye kadar sadece iki ismin kim olduğu belli oldu. Gözcü'nün gerçek ismi çok şaşırttı. Gözcü, eski ünlü futbolcumuz "Ümit Karan" çıkmıştır.

Gladyatör ünlü şef Hazer Amani çıktı.

Açıklanan ünlüler:

Gözcü (Ümit Karan) - 1. Bölüm

Gladyatör (Hazer Amani) - 2. Bölüm