Abone Ol

Masaj yaptırırken erkek elini fark edince

İzmir'de bir SPA merkezine giden Açelya M. masaj için kadın çalışan istedi. Odada bir erkeğin kendisine masaj yaptığını fark eden kadın 25 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Masaj yaptırırken erkek elini fark edince

Gittiği SPA merkezinde masaj yaptırırken kadın masörün yerine erkek masör geçince mahkemeye başvuran 27 yaşındaki kadın, "Bilgim dışında bir erkek masörün bana masaj yapması hem saygısızlık hem de tacizdir" diyerek, merkezin sahibi ve erkek masör hakkında 25 bin TL manevi tazminat davası açtı.

KADINLA BAŞLADI AMA...

İzmir'de düğün organizasyonları yapan bir şirkette çalışan Açelya M. (27), geçen ocakta arkadaşlarının önerisi üzerine Alsancak'taki bir SPA merkezine gitti. Masaj için bir kadın çalışan isteyen Açelya M. bir süre sonra masajın erkek çalışan tarafından devam ettirildiğini fark etti. Salonu terk eden genç kadın avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurdu. Dilekçesinde isteği üzerine masaja kadın masörün başladığını anlatan genç kadın, "Sakinleşmek ve dinlenmek için gözlerimi kapatmıştım. Masajın sertleştiğini hissedince gözümü açtığımda kadın masörün yerine bir erkek masörün devam ettiğini gördüm. Odadan çıkmasını isteyip, sonra da yerimden kalktım" dedi. Erkek masörün masaj yapmasından rahatsız olduğunu belirten genç kadın, "Özellikle kadın masör istemiştim. Kadın masörün masaja başlamasından sonra ben kendimde değilken ve bilgim dışında bir erkek masörün bana masaj yapması hem saygısızlık hem de tacizdir. Günlerce kendimi çok kötü hissettim. Psikolojim ast üst oldu. Bir uzmandan psikolojik destek almak zorunda kaldım. Müşterilerinin özel tercihlerine dikkat etmeleri gerektiğini öğrensinler" diyerek, merkezin sahibi Rahmi K. ile masör Ali Z'den 25 bin TL manevi tazminat istedi. (Sabah)