Abone Ol

Masaj Salonunda 100 TL'ye Fuhuş Yaparken Yakalandılar

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki şahsın 100 TL karşılığında masaja gidip cinsel birliktelik yaşadıklarını itiraf etmeleri üzerine masaj salonlarına baskın düzenlendi. Para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu 6 kadın ile iş yerini işleten kişi hakkında işlem yapıldı.

Masaj Salonunda 100 TL'ye Fuhuş Yaparken Yakalandılar

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince fuhuş yapan şahıslar, fuhşa aracılık ve yer temin eden şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Yenişehir Mahallesinde bulunan bir adresten çıkan R.E. ve Ö.B. isimli şahısların Tayland uyruklu kadınlara 100 TL karşılığı masaj yaptırdıkları, masaj sonunda cinsel birliktelik yaşadıklarını itiraf etmeleri üzerine adrese operasyon düzenlendi.

6 KADIN SINIR DIŞI EDİLECEK

Operasyonda U.L., A.S., P.S, S.S., K.A. ve C.C. isimli yabancı uyruklu kadınlar işlemleri için Asayiş Büro Müdürlüğüne götürüldü. 6 kadına para karşılığı fuhuş yapmaktan işlem yapılarak sınır dışı edilmek üzere Hatay İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

İkameti kiralayan B.Ç. isimli şahıs hakkında ise fuhşa teşvik, yer temin etmek ve aracılık etmek suçlarından işlem yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / AHMET SEHER