Abone Ol

Marketler Kaçta Açılıyor? BİM, A101, Şok Saat Kaça Kadar Açık?

BİM kaçta açılıyor? A101, ŞOK saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte ''BİM saat kaçta açılıyor? Marketler hafta içi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?'' sorularının yanıtları...

Marketler Kaçta Açılıyor? BİM, A101, Şok Saat Kaça Kadar Açık?

Tam kapanmaya gittiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağı devam ederken bakkal ve market çalışma saatleri merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı koronavirüs genelgesi ile bakkal, market, manav, kasap işyerlerinin açılış kapanış saatleri düşük, orta ve yüksek risk grubundaki illerde 10.00-17.00 saatleri arasında olması kararlaştırıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı risk haritasına göre kısıtlamalar çok yüksek iller dışında gevşetilirken marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, kaça kadar açık gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. BİM saat kaçta açılıyor? A101 kaçta açılıyor? İşte market çalışma saatleri 2021! Bugün BİM açık mı?

MARKETLER SABAH KAÇTA AÇILIYOR?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir.

TAM KAPANMADA MARKETLER KAÇTA AÇILIYOR?

Marketlerin hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri İçişleri Bakanlığı genelgesi ile belli oldu. Perşembe akşamı saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi 05.00'te tamamlanması öngörülen tam kapanma dönemindeki düzenleme ve yasakların ayrıntıları da netleşti. Bu hususta en çok merak edilenlerden biri de marketlere dair olan düzenlemeler oldu. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre marketler tam kapanmada belirli saatlerde hizmet verecek.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir.

Yukarıda belirtilen uygulama zincir ve süper marketler için haftanın altı günü geçerli olacak, zincir marketler pazar günleri kapalı kalacaktır

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

BİM hafta içi 10.00-17:00 arası çalışıyor.

BİM Cumartesi günü 10.00- 17.00 arası çalışıyor.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ

ŞOK hafta içi 10.00-17:00 arası çalışıyor.

ŞOK Cumartesi günü 10.00- 17.00 arası çalışıyor.

A101 KAÇTA AÇILIYOR?

A101 hafta içi 10.00-17:00 arası çalışıyor.

A101 Cumartesi günü 10.00- 17.00 arası çalışıyor.