Abone Ol

Marion Cotillard paylaşımlarıyla şoke etti

Fransız oyuncu Marion Cotillard son görüntüsüyle şoke ediyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara yorum yağdı.

Marion Cotillard paylaşımlarıyla şoke etti

Yaklaşık 1 yıl önce ABD ve Fransız basınında yer alan iddialara göre Brad Pitt’in Angelina Jolie’yi ‘Allied'(Müttefik) adlı filmdeki rol arkadaşı Fransız oyuncu Marion Cotillard ile aldattığı iddia edilmişti. Uzun süre sessizliğini koruyan Cotillard, iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla reddetmiş ve hayatının erkeğini yıllar önce bulduğunu ve ondan bebeği olacağı için çok mutlu olduğunu sözlerine eklemişti.
allied

Yaşanan olaylardan sonra 5-6 ay sonra, ikili başrolleri paylaştığı Allied filminin Kasım’da gerçekleşen galasına birlikte katılmıştı. Pitt ve Cotillard iyi arkadaş olduklarını ve ortaya atılan söylentilerin dostluklarını bozmadığını da gözler önüne sermiş oldu.

“ANGELINA JOLIE’YE ÖZENİYOR!”

41yaşındaki Cotillard, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini şoke etti. Yaptırdığı dudak dolgusuyla dikkat çeken Fransız oyuncunun yeni hâlini takipçileri de yadırgadı. Bazıları ise Cotillard’ın dudaklarını Angelina Jolie’ye özendiği için büyüttüğünü iddia etti.

Marion Cotillard paylaşımlarıyla şoke etti - Resim: 1

Tabii Cotillard yeni bir proje için de dudaklarını büyütmüş olabilir… Dedikodu kazanı kaynarken hemen söyleyelim; Uzun siyah saçları ve büyütülmüş dudaklarıyla tanınmaz hâle gelen Fransız oyuncunun bu görüntüsü, 15 Şubat 2017’de vizyona giren ve sevgilisi Guillaume Canet’in yazıp, yönettiği Rock’N Roll filminden…

Marion Cotillard paylaşımlarıyla şoke etti - Resim: 2