Abone Ol

Marilyn Monroe intihar etmemiş..

ABD’ye piyasaya çıkan yeni bir kitapta, ünlü Hollywood yıldızı Marilyn Monroe’nun intihar etmediği iddiası bir kez daha ortaya atıldı.

Marilyn Monroe intihar etmemiş..

Araştırmacı gazeteci Jay Margolis ve yazar Richard Buskin tarafından kaleme alınan “Marilyn Monroe’nun Cinayeti: Dava Kapanmıştır” adlı kitapta ünlü yıldızın, ilişki yaşadığı Başkan John J. Kennedy’nin kardeşi Robert Kennedy tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. İddiaya göre Başkan Kennedy ve kardeşi tarafından “futbol topu gibi döndürülen” Monroe, Kennedy ailesinin kirli çamaşırlarını ifşa etmek istediği için öldürüldü.

MARILYN MONROE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Aşırı doz ilaç

Robert Kennedy’nin Monroe’yu susturmak için girişimlerde bulunduğu ancak ünlü yıldızın kararından vazgeçmemesi üzerine cinayete karar verdiği belirtiliyor. 4 Ağustos 1962’de Monroe’yla kayınbiraderi Peter Lawford’un malikanesinde buluşan Robert Kennedy’nin korumasının güzel aktrise zorla çok sayıda hap içirdiğini öne süren Margolis, sabah eve gelen ilkyardım görevlilerinin, Monroe’nun başında psikiyatristi Doktor Ralph Greenson’u bulduğunu kaydediyor. Görevlilerin iddiasına göre ilkyardımla yeniden nefes almaya başlayan Monroe’yu, kalbine doğrudan “pentobarbitol” adlı ilaçtan aşırı dozda enjekte eden Doktor Greenson öldürdü.

Pişman oldu

Kitapta, Monroe’ya düzenlenen suikasttan bilgisi olan ve Kennedy’lere yardım eden Lawford’un yıllar sonra pişman olduğunu itiraf ettiği de öne sürülüyor. Bu arada 1968’de suikasta kurban giden Robert Kennedy’nin, Monroe’nun tüm sırlarını yazdığı kırmızı günlüğünü de aradığı iddia ediliyor. Günlüğün akıbeti hala bir sır.