Abone Ol

Manken Sema Şimşek: Vatan Sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum

Manken ve oyuncu Sema Şimşek, son aylarda yaşanan terör olaylarına şehitlerin verilmesine çok üzüldüğünü ve ağladığını söyledi.

Vatan Sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum

Şimşek, "Her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum." dedi.

Manken Sema Şimşek: Vatan Sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum - Resim: 1

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ile Medikal Estetik Tıp Derneği tarafından düzenlenen çalıştay için Edirne'ye gelen Şimşek, programın ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Manken Sema Şimşek: Vatan Sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum - Resim: 2

Türkiye'de yaşanan terör olaylarında şehitlerin verildiğinin hatırlatılması üzerine Şimşek, şehitler verilmesine çok üzüldüğünü ve ağladığını ifade etti. Terörün bitmesini isteyen Şimşek, "Çok acı bir şey ama bir anne olarak konuşuyorum şu anda. Her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ama ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştireceklerdi, hiçbiri olamıyor." şeklinde konuştu.Cihan CİHAN