Abone Ol

Manken Bilun Dohmen evine aldığı transseksüel tarafından soyuldu

Bodrum'da yaşayan ünlü manken Bilun Dohmen'in villası evine aldığı transseksüel bir arkadaşı tarafından soyuldu.

Manken Bilun Dohmen evine aldığı transseksüel tarafından soyuldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü manken Bilun Dohmen'in Gündoğan Mahallesi'ndeki villasının soyulduğu ortaya çıktı. Hırsızların kamyon getirip çiftlikteki koyun, kuzu, tavuklar ile villanın kapı ve pencerelerini kesici aletlerle açarak, silah koleksiyonundaki 4 av tüfeği, ruhsatlı tabancaları, mücevherleri, değerli eşyalarını alarak kayıplara karıştığı belirlendi.

Sözcü'nün haberine göre yaklaşık 20 yıl önce Bodrum'a yerleşen 1990'lı yılların ünlü mankeni Bilun Dohmen'in, jandarmaya hırsızlığı gerçekleştiren kişiyi tahmin ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Dohmen'in villasına gelen jandarma olay yeri araştırma ekipleri parmak izi incelemesi yaptı. Hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yaklaşık üç ay önce İsviçre'den gelen ve sokaklarda yaşadığı için yardım elini uzattığı bir arkadaşını, villasının yanındaki müştemelata yerleştirdiğini, geçinmesi için para yardımı da yaptığını belirten Dohmen, "Bu kişinin sokakta olduğunu ve transeksüel olduğunu söylediler. Bana yardım eder misin dediler, ben de acıdım yardım ettim. Çiftlikteki villamın bulunduğu yerdeki müştemilata yerleştirdim yemesini içmesini her şeyini sağladım, üstüne para da verdim. Ancak bana bunu yapacağı aklıma gelmezdi. Bu sabaha karşı kamyonu getirip birileri ile birlikte villada ne var ne yoksa hayvanlarıma kadar villaya girip, mücevherlerimle ve çok gizli bölmelerde sakladığım silah koleksiyonum ve ruhsatlı tabancalarıma kadar her şeyimi götürmüş.

Büyük bir şok içindeyim. İyilik yaptığım bu 5. insan ve beni acımasızca soydu. Jandarmaya suç duyurusunda bulundum ve alınan parmak izlerinden suçlunun kimliği tespit edildi, kimliği tespt edildiği için beni ölümle tehdit etmeye başladı" diye konuştu.