Abone Ol

Manchesterlı ünlü futbolcunun çirkin kadın pazarlığı

Ada futbolunun en pahallı İngiliz futbolcusu Raheem Sterling'in, tek gecelik ilişki için otele çağırdığı kadınla pazarlık yaptığı iddiası İngiliz basınına bomba gibi düştü.

Manchesterlı ünlü futbolcunun çirkin kadın pazarlığı

Raheem Sterling, Kim Kardeshian’a benzeyen bir kadınla tek gecelik ilişkiye girmek için 3000 Sterlin önerdi, sonra da parasını vermedi iddiası

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’nin en pahallı kanat oyuncusu Raheem Sterling whats’app’tan yazışıp 3000 Sterlin’e anlaştığı kadına, gecelik ilişkisi bittikten sonra ”3000 Sterlin yerine 1500 Sterlin vermeye kalkması ülke gündemine bomba gibi düştü.

”Sterling ‘in ağzı kokuyordu”

Manchesterlı ünlü futbolcunun çirkin kadın pazarlığı - Resim: 1

Kadının iddiasına göre olay günü; Sterling ile Avenue LA’da sabaha karşı 4:30 sularında ünlülerin sıkça gittiği bir gece klübünde buluştuk orada birşeyler içtikten sonra da Striptiz klubüne geçtik. Sabaha karşı otele geldiğimizde Sterling, bana gece için 3000 Sterlin ödeyeceğini söyledi. Kabul ettim ve birlikte olduk. Birlikte olduğumuz sırada Sterling biraz sarhoştu ve ağzı kokuyordu. Sabah uyandığımda, yanında nakit parasının kalmadığını ve para çekmek için bankaya inip geleceğini söyleyen Sterling, otele bi daha hiç dönmeden LA’da bir havuz partisine katıldı. Otelden çıkarken lobiye bana verilmesini istediği bir zarf bırakmış. Bana da otel çalışanları verdi. Zarfın içinde 1500 Sterlin var. Sterling’e paranın geri kalanını da bugün almam gerektiğini mesaj attım. O da bana ” Dün gece hatırlamayacak kadar çok sarhoştum bir daha ki gecemizde sana fazlasıyla öderim” diye mesaj attı.

Parasını eksik alan kadın; 21 Temmuz gecesi yaşanan olayların whatsapp konuşmalarını basına sızdırdı.

Manchesterlı ünlü futbolcunun çirkin kadın pazarlığı - Resim: 2

Evli ve 6 aylık bebeği olan 22 yaşındaki Jamaika asıllı İngiliz futbolcu, Los Angeles’da geçen ay girdiği tek gecelik ilişkisini yalanlamadı.

Manchester’da 7 numaralı formayı giyen futbolcunun haftalık kazancının 180 bin sterlin olduğu biliniyor.