Abone Ol

Malatya'da vahşet!!! İncil dağıtan 3 misyonerin boğazını kestiler!!! VİDEO

Malatya'da Hıristiyanlıkla ilgili kitaplar basan kitabevine saldırı düzenlendi. İncil dağıtımı yapan 3 misyoner boğazları kesilerek öldürüldü.

Malatya'da vahşet!!! İncil dağıtan 3 misyonerin boğazını kestiler!!!...


Malatya'da Hıristiyanlıkla ilgili kitaplar basan kitabevine saldırı düzenlendi. İlk gelen bilgilere göre olayda 3 kişi öldü. Ölenlerin boğazlarının kesilerek öldürüldüğü öğrenildi.

Olay öğlen saatlerinde, kentin Niyazi Mısr-i Mahallesi'ndeki Ağbaba İşhanı'nın üçüncü katında meydana geldi. Daha önce Kay-Ra adıyla  faaliyet gösteren ve İncil dağıttığı iddiasıyla ülkücülerin tepkisi üzerine adını Zirve Yayıncılık olarak değişitiren yayınevi öğle saatlerinde kaç kişi oldukları henüz bilinmeyen grubun baskınına uğradı.

 Terörle mücadele ekipleri, olayla ilgili olarak 6 kişiyi gözaltına aldı.Uluslararası ajanslar olayı "FLAŞ HABER" olarak duyurdu.Bu arada, yayınevinin bulunduğu binadan atlayan birinin yaralandığı ve Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldığı ifade edildi.

Olaya karışanlarla ölenlerin kimlik bilgileri henüz tespit edilemedi.
 Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve cumhuriyet savcısı, olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

Yayınevi ile aynı binada bulunan Cem Vakfının Malatya Şubesi Başkanı Eşref Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sözkonusu yere giren çıkan çok sayıda kişinin olduğunu, orada yayıncılık yapıldığını bildiklerini söyledi. Doğan, olayın nasıl meydana geldiğini bilmediklerini, herhangi bir ses duymadıklarını söyledi.