Abone Ol

Makyajsız Beren Saat tüm gerçekliğiyle aşkını anlattı!

Beren Saat yıllar sonra ilk kez ELLE dergisine kapak oldu...

Makyajsız Beren Saat tüm gerçekliğiyle aşkını anlattı!

İŞTE BEREN SAAT'İN ELLE DERGİSİNE VERDİĞİ POZLAR.. FOTO GALERİ

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi bittikten sonra ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Beren Saat uzun bir aradan sonra ilk kez çok farklı bir çekimle karşınızda. ELLE dergisinin Kasım kapağı için objektif karşısına geçen oyuncu bu kez makyajsız, gerçek ve aşık...

BEREN SAAT BİKİNİLİ YAKALANDI.. FOTO GALERİ

Kenan Doğulu’yla yaşadığı birliktelikten sonra yüzü hep gülen Beren Saat, bu mutluluğunu seveleriyle paylaştı.

İşte Saat’in o röportajından bir bölüm:

BİR KADININ GÜZEL OLMASI İÇİN VICIK VICIK PARLAYAN DUDAKLARA İHTİYACI YOK
Bu çekimde tamamen makyajsızsın. Bu herkesin cesaret edebileceği bir şey değil. Ne hissettin sana bunu önerdiğimizde, bir çekince yaşadın mı?

BEREN SAAT’TEN DÜĞÜN PROVASI


- Hemen evet demek istedim! Yıllardır kapak çekimi yapmıyordum çünkü. Yedi yıl önceki ilk kapak çekimimde burnumla ve kaşımla oynadılar. 20 yaşındaki Beren’e benzemeyen, bambaşka bir kadın ortaya çıkardılar. O fikirden hoşlanmadım. Bana benzemeyen, ama kime göreyse idealize edilmiş o güzel kızı sevmedim. Sonrasında da birkaç çekim yaptım ama kapak çekmek istemedim; çünkü o rötuşlanmış, hepsi birbirine benzeyen kadınlardan olmak istemedim. Hayatımın içinde de öyle bir savaşım var: Çektiğimiz fotoğrafları görünce bu gerçeklik hissi bana çok iyi geldi. Bir kadının güzel olması için vıcık vıcık parlayan dudaklara, topuklu ayakkabılara ihtiyacı yok! Bir beyaz tişört ve gülümsemeyle, güneş ışığında kapağa çıkabilecek kadar güzel hissedebilir insan kendini. Bu hem "O kadar makyaj, o kadar ışıkla ben de güzel olurum" diyenlere bir yanıt belki, bir yandan da "Kendini iyi hissedip kocaman bir gülümsemeyle güzel olursun" diyebilenlere bir destek.

ÜNLÜ ÇİFT DUDAK DUDAĞA FOTO GALERİ

KENAN İLE ÜNE BAKIŞIMIZ AYNI
Egoyla yüzleşmek için zor bir yol genç ünlü olmak. Nasıl yüzleştin şeytanınla, nasıl kendin kalmayı başardın?

- Oyuncu olarak eskiden yaptığın bir sürü şeyi yapabiliyor olmalısın. Yoksa sadece kendine benzeyen karakterleri oynayarak bir kariyer kurarsın. Hayata çıplak ayaklarımızla basmak zorundayız. Kenan ile üne bakışımız aynı. İkimiz de geçmişiz oralardan. Paylaşarak hafifletiyoruz ünlülüğün yükünü, hatta mavrasını yapıyoruz. Herkes nasıl yaşıyorsa ilişkisini biz de öyle yaşıyoruz. Bir de aşk tabii aşktan yürüyor!

ÇOCUK YAPMAYA KARAR VERDİĞİMDE OYUNCULUĞA ARA VERİRİM
Genç bir kadınsın, evlenip çocuk sahibi olmak istesen, bu işi bu yoğunlukta yapabilir misin?

BEREN SAAT KENAN DOĞULU ELELE VİDEO

- Türkiye’de mecburen ikisinden birini tercih etmek durumundasın. Sistem küçük bir bebekle çalışmayı kabul etmiyor. Ben de çocuk istiyorum mutlaka, o gün geldiğinde ara veririm.

ÇOK MUTLUYUM
Peki 10 yıl sonra nasıl bir hayat hayal ediyorsun?
- Mutlaka çocuk istiyorum ama kesin hedefler koymuyorum. Hayat bana iyi davranıyormuş gibi geliyor, bazen çok zorluyor, o zorlama anlarını da iyi yönettim şimdiye kadar.

Enerjin çok yüksek, çok iyi ve mutlu görünüyorsun. Hep böyle miydin?
- Yıllardır bu kadar tatil yapmamıştım! Çok sakin ve güzel aylar geçirdim; bu yüzden çok mutluyum.

Kenan Doğulu’yla her şey yolunda gidiyor mu? Bir müzisyenle bir oyuncu ve iki çok ünlü insanın ilişkisi nasıl yürür?
- Farklı alanlarda çalışınca daha rahat yürürmüş. Ama itiraf etmeliyim ki iki ünlü kişi birleştiğinde insanların ilgisi çılgınlığa dönüşüyor. Tek başıma yapabildiğim şeyleri beraber yapamaz olduk. Ama üne bakışımız aynı Kenan’la; ikimiz de geçmişiz oralardan, paylaşarak hafifletiyoruz ünlülüğün yükünü, hatta mavrasını yapıyoruz. İnsanlar egolarını eğitebilmişse, iş-güç-şöhret önemini kaybediyor, herkes nasıl yaşıyorsa ilişkisini bizimki de öyle yaşanıyor. Bir de aşk tabii; aşktan yürüyor!

Ömür boyu oyunculuk yapmayı düşünüyor musun?
- Ömür boyu oyunculuk yapabilmeyi çok istiyorum. Ama tedirginim de; çünkü tarihten ders almak zorundasın. Yani bir gün geliyor, her şey tamamen bitiyor. Kendimi tekrar etmeden, fiziksel varlığımı deforme etmeden bu işi yapabilmeyi ve önemli bir oyuncu olabilmeyi çok istiyorum.

Bu yıl Amerikan ’Revenge’in Türkiye uyarlamasında (İntikam) başroldesin.
- Heyecanlı bir proje. Hikâye ’Monte Kristo Kontu’nun uyarlaması. İntikam almak için şehre dönen bir kadın ım bu sefer. ’Fatmagül’den sonra bir şehir hikayesine geri dönüyoruz.

BEREN SAAT SEVENLERİNİ ŞAŞIRTTI!

Beren Saat’ten müthiş transparan!.. FOTO GALERİ-

Fatmagül’le Kerim böyle evlendi!.. VİDEO-

İŞTE BEREN SAAT’İN HAYRANLARININ ÇEKTİĞİ O FOTOĞRAFLAR! FOTO GALERİ

Beren Saat bikiniyle!... FOTO GALERİ-

İŞTE KENAN VE BEREN’DEN SÜRPRİZ PARTİ!

İŞTE KENAN DOĞULU VE BEREN SAAT’İN O FOTOĞRAFI! FOTO GALERİ