Abone Ol

Madonna: Clinton'a oy verirseniz hepinize oral seks yapacağım!

Türkiye'de belki de 80'lerdeki günleri gibi çok konuşulan isimlerden Madonna, geçtiğimiz gün Madison Square Garden'da komedyen Amy Schumer'in stand up şovunun açılışını yaptı.

Madonna: Clinton'a oy verirseniz hepinize oral seks yapacağım!

58 yaşındaki şarkıcı, seyircilere ABD'nin başkan adayı Hillary Clinton'a oy vermeleri için ilginç bir teklifte bulundu.

'Kürk Mantolu Madonna' tartışmasıyla Türkiye'de tıpkı 80'lerdeki gibi yeniden popüler olan Madonna, New York Madison Square Garden'da komedyen Amy Schumer'in gösterisinin açılışını ilginç bir vaatle yaptı.

Madonna, 'Size komedinin dahi kadınını takdim etmeden önce bir şey söylemek istiyorum. Eğer Hillary Clinton'a oy verirseniz söz veriyorum, hepinize oral seks yapacağım, bu işte iyiyim' dedi!

Madonna'nın nasıl oral seks yapacağına dair detaylar vermesi seyirciyi çok güldürdü. Madonna'nın bu teklifini yaptığı videosu sosyal medyanın en çok izlediği videolardan biri oldu.

Madonna geçtiğimiz ay da yine dikkatleri üstüne çekmek için çıplak selfie akımı başlatmış ve Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına 'Katy Perry’le birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary’e. Hillary elimizdekilerin en iyisi' diye yazmıştı.