Abone Ol

Maçka'da PKK'lı hainlerle çatışma anı böyle görüntülendi

Trabzon Maçka'da 1 başçavuşun şehit olduğu, 1 gencin hayatını kaybettiği çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Maçka'da PKK'lı hainlerle çatışma anı böyle görüntülendi

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül de doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Yaralı bir askerin de tedavisi sürüyor.

Hastanede yaşamını yitiren Eren Bülbül’ün, PKK’lı teröristleri girdikleri evden erzak çalarken görüp hemen giderek güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı.
Eren Bülbül, PKK’lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.

ÇATIŞMA ANLARI KAMERADA

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. Acil servis önünde fenalaşan aile fertlerine, sağlık görevlileri müdahale etti. Çok sayıda çevik kuvvet polisi de hastane önünde güvenlik önlemi aldı.

Çatışmada yaralanan diğer yaralı askerin tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi. (DHA)