Abone Ol

Lütfü Savaş'a göre ayağını kaydırmak isteyen İmamoğlu'ymuş

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, bugünkü yazısında CHP’nin tartışmalı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın kendisinin yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturmasını istemeyenlerden birinin de Ekrem İmamoğlu olduğunu düşündüğünü yazdı.

Lütfü Savaş'a göre ayağını kaydırmak isteyen İmamoğlu'ymuş

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, bugünkü yazısında CHP’nin tartışmalı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın kendisinin yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturmasını istemeyenlerden birinin de Ekrem İmamoğlu olduğunu düşündüğünü yazdı.

Barış Pehlivarn bugünkü yazısında üç kulis bilgisi paylaştı. Bunlardan biri de, CHP'nin tepkiler rağmen Hatay'da yeniden aday gösterdiği Lütfü Savaş'a dair oldu

Pehlivan’ın aktardığına göre, “Lütfü Savaş, hem sağdan hem de soldan oy alabilecek nadir insanlardan biri olduğuna inanıyormuş. Bu nedenle cumhurbaşkanı olabileceğini halen düşünüyormuş. İmamoğlu’nun da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi olarak görmek istemediğinden dolayı kendisini siyasetin dışına atmaya çalıştığını ileri sürüyormuş.” 

 Pehlivan , "Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor" dedi.