Abone Ol

Lucifer’ın 5. sezon ne zaman? Netflix yayın tarihini açıkladı

Son yılların en popüler yapımlarından olan Lucifer’ın yeni sezonu uzun zamandır bekleniyordu. Dizinin resmi Facebook sayfasından yapılan paylaşımlarda yeni sezonun çıkış tarihi açıklandı.

Lucifer’ın 5. sezon ne zaman? Netflix yayın tarihini açıkladı

Lucifer dizisi, hayranlarının Netflix’e yaptığı baskılar sonucunda yayından kaldırılmaktan kurtulmuştu. Dizinin 4. sezonu yayınlanalı iki yıl oldu ve yeni sezon büyük merakla bekleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde dizinin 6. sezonu için Tom Ellis ile anlaşma sağlandığı açıklanmıştı. Hayranlar ise 5. sezonu ne zaman göreceğimizi soruyordu. Yeni sezon için beklememiz gereken süre düşünülenden kısa olabilir.

Lucifer’ın 5. sezon ne zaman? Netflix yayın tarihini açıkladı - Resim: 1

Dünyanın dört bir yanında hayranları olan serinin yeni sezonunun çıkış tarihi açıklandı. Lucifer, son sezondan sonra akıllarda oluşan soru işaretlerini açıklamak için 21 Ağustos’ta geri dönüyor. Yeni sezon oldukça iyi olacak gibi duruyor.

Yeni sezonda bir bölümün müzikal olarak hazırlandığını ve Debbie Gibson’ı misafir oyuncu olarak göreceğimizi öğrenmiştik. Ayrıca diziden sorumlu olan Ildy Modrovich, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda bu sezonun ardından Dedektif Dan Espinoza’yı daha çok seveceğimizi söylemişti.

Netflix'in beşinci sezon açıklaması çok kısa bir sürede kaldırılmış olsa da serinin hayranları tarafından bu an çoktan yakalanıp paylaşılmıştı. Dizinin Facebook sayfasından yapılan paylaşımlar ve yeni kapak görseliyse durumu resmi olarak açıklığa kavuşturmuş oldu.