Abone Ol

Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı: Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Lucifer'ın 5. sezonundan fragman yayınlandı. Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratılan Lucifer karakteri, ilk kez The Sandman çizgi romanlarında görülmüştü

Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı: Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Karakter, 2016 yılında ise dizi uyarlamasıyla seyirci karşısına geçmişti. Fragmanla birlikte Lucifer yeni sezon tarihi de duyurulmuş oldu.

Lucifer dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin hayranları tarafından heyecanla beklenen 5. sezon için ise tarih belli oldu. Çizgi roman uyarlaması olan dizi ilk kez 2016 yılında izleyici ile buluşmuştu. Lucifer geçtiğimiz günlerde 6. sezon onayını da almıştı.

İşte o video...

LUCİFER 5. YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix'in iddialı dizilerinden olan Lucifer için yeni sezon tarihi belli oldu. Dizinin 5. sezonu 21 Ağustos tarihinde izleyici ile buluşacak.

Lucifer, yayınlandığı ilk yıllara nazaran sonraki sezonlarında izlenme oranı kaybı yaşamıştı. Netflix, ilk olarak 5. sezonun ardından ekranlara veda edeceğini duyurduğu diziye geçtiğimiz günlerde 6. sezon için de onay verdi. Bir süredir beklenen 6. sezon onayının sonunda resmi olarak açıklanmasının ardından gözler yeniden 5. sezona çevrildi. Lucifer 5. sezon için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, yeni sezondan ilk fragmanı da yayınladı.

Dizinin 16 bölümden oluşan 5. sezonu iki parça hâlinde yayınlanacak. Dizinin sekiz bölümden oluşan ilk kısmı 21 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak. Sezonun ikinci kısmı ise ileri bir tarihte yayınlanacak. Ancak henüz bu tarih hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı.

LUCİFER DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.