Abone Ol

Linet derin yırtmaç ve göğüs dekoltesiyle az kalsın frikik veriyordu

Sahneye derin yırtmaçlı göğüs dekolteli elbisesi ile çıkan Linet, güzelliğiyle göz kamaştırdığı gecede kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Linet derin yırtmaç ve göğüs dekoltesiyle az kalsın frikik veriyordu

Azka Otel, dün gece başarılı sanatçı Linet'in verdiği muhteşem konserle ''Yıl Sonu Konserleri''nin açılışını yaptı.

Enerjisi ve performansı ile göz dolduran güzel sanatçı, sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

Zaman zaman yaptığı esprilerle de seyircilerine takılmadan edemeyen Linet, ''Bodrum'un adı geçince hemen aklımıza deniz, kum, güneş geliyor. Bu sefer mevsim dolayısıyla denizde taş sektirdik.

Linet derin yırtmaç ve göğüs dekoltesiyle az kalsın frikik veriyordu - Resim: 1Linet'in iddialı sahne kıyafeti sınırları zorladı

Kısmetse güneşin denizin tadını da yaz ayların da çıkarırız artık'' diyerek yaz aylarının gelmesini iple çektiğini dile getirdi.

Konserinin sonlarında hareketli şarkılarla tempoyu biraz daha arttıran Linet, kıvrak dans figürleri ile coşkuyu ikiye katlarken bir ara davulun ritmine kendini kaptırarak eline mendili alıp tek başına kalay çekti.

Linet derin yırtmaç ve göğüs dekoltesiyle az kalsın frikik veriyordu - Resim: 2

Sola halay performansının ardından yaklaşık 2 saat süren konserini yoğun istek üzerine yarım saat daha uzatan başarılı sanatçı, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.