Abone Ol

Lindsay Lohan, Harry Styles'i neden geri çevirdi?

29 yaşındaki ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, One Direction'ın en popüler elemanı Harry Styles'ı reddettiğini açıkladı.

Lindsay Lohan, Harry Styles'i neden geri çevirdi?

Oyuncu Lindsay Lohan, dünyaca ünlü İngiliz pop grubu One Direction'ın en popüler elemanı Harry Styles'ın otel odasına haber vermeden geldiğini ve onu 'kibarca' reddettiğini açıkladı.

Lohan'ın anlattığına bakılırsa 22 yaşındaki Styles, gece 02.00'de Lohan'ın otel odasının kapısını çalmış. 'O olduğunu bilmiyordum. Çok şık bir takım elbise giymişti. Çok hoş görünüyorsun, yardımcı olabilir miyim? dedim. Hepsi bu kadar...'

Lindsay Lohan, Harry Styles'i neden geri çevirdi? - Resim: 1Lindsay Lohan'ın bu pozları olay yarattı

'KORKUNÇ GÖRÜNÜYORDUM'

'O anda kim olduğunu çıkaramadım. Kibarca Merhaba ben Harry, dedi. Arkadaşları Gavin ve Michael'ın onu gönderdiğini söyledi. Bense yatıyordum. Ona 'Şimdi yatmaya gideceğim ama tanıştığımıza çok memnun oldum' dedim. Düşünsenize! Saat gecenin 2'si, bense Adsız Alkolikler buluşmasından yeni gelmiştim. Gerçekten korkunç görünüyordum. Üzerimde otelin kocaman bornozu vardı, çok kötü bir görüntüydü.'

Lindsay Lohan, Harry Styles'i neden geri çevirdi? - Resim: 2LİNDSAY LOHAN FOTOĞRAFLARI

Sonrasında bu olayı kız kardeşime anlattım. Bana 'Ne! Dalga mı geçiyorsun? Kimi reddettiğinin farkında mısın? Numarasını aldın mı, ben de alabilir miyim?' diye çığlık çığlığa tepki verdi. Sonrasında Harry'ye Los Angeles'ta rastladım ama bu durum ikimiz için de biraz tuhaf oldu sanırım.

Lindsay Lohan, Harry Styles'ı genç Rus işadamı Egor Tarabasov için reddettiğini söylüyor. 'Egor'la geçtiğimiz yaz tanıştık. 7 aydır birlikteyiz ve şu an çok mutluyum' diyor. Tarabasov'un Moskova'nın ünlü milyarderi Dmitry Tarabasov'un veliahtı olduğunu da ekleyelim.