Abone Ol

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı

Diken haber sitesi yazarı Levent Gültekin 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı. Gültekin, adaylığını sosyal medyada bir video yayınlayarak duyurdu.

Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı

Odatv'nin haberine göre, Levent Gültekin’in Twitter hesabından adaylığını açıklaması akıllara, Gültekin’in Twitter’dan daha önce farklı dönemlerde attığı birçok mesajı getirdi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına destek veren Levent Gültekin, 18 Mart 2013 yılında daha ileri giderek, "Barış süreci hızlansın, Ergenekon süreci yavaşlasın Başbuğ'u boşalacak İmralı'ya gönderlim" diye yazmıştı.

PKK terör örgütünün İmralı'daki lideri Abdullah Öcalan'ın yerine, FETÖ kumpasıyla cezaevine gönderilen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un yatırılmasını öneren Levent Gültekin, bir başkan mesajında da Hrant Dink cinayetine ilişkin FETÖ tezlerini destekliyor.

Gültekin'in mesajları bunlarla sınırlı değil... FETÖ'nün yayın organı Taraf gazetesine "Türkiye'nin vicdanı" diyerek sahip çıkan Levent Gültekin, FETÖ'nün kapatılan Zaman gazetesine desteğini ise şöyle açıklıyordu: "Cemaati eleştirebiliriz, eleştirdik de çok fazla artık cemaat meselesi olmaktan çıktı. Haydin Zaman gazetesine gidelim. Safımız belli olur".

Levent Gültekin yine bir başka mesajında ise bu kez FETÖ'nün kumpasıyla cezaevine gönderilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ve Yıldırım'a destek olan Fenerbahçe taraftarına çok sert ifadelerle yükleniyor. Gültekin sosyal medya hesabından, "Tayyip Erdoğan'a kızıp Aziz Yıldırım'a hayran olmak. Hakikaten patolojik bir vaka örneği..." şeklinde mesaj yazdı.

O DÖNEM DE AKP İÇİN ÇALIŞMIŞ

Wikileaks 2016 yılında Enerji Bakanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'a ait e-postaları yayımlamıştı. Yüzlerce mailin yer aldığı yazışmalarda, Levent Gültekin'in de maili yer aldı.

İşadamı Erol Aksoy’a ait olan Cine 5 kanalına TMSF el koymuş, kanalın başına ise Levent Gültekin geçirilmişti. Gültekin, 2010 yılında Serhat Albayrak’a attığı mailde TMSF tarafından satışa çıkarılan Cine 5 kanalını satın almalarını, eğer kendileri almazsa ‘bizden’ diye tabir ettikleri birilerinin alması gerektiğini yazıyor.

Gültekin, 2010 yılında Cine 5’i pazarlarken, izlenme oranlarını, reklam gelirlerini, yayın haklarını sıralıyor. Gültekin’in ısrarla bahsettiği şey ise ‘Cine 5’in kumandalarda edindiği yer.’ O dönem haber kanalı kurma planı olan Serhat Albayrak’a Cine 5’in ihalesi ile bilgiler de veren Gültekin, eğer kendileri alıcı olacak olursa o dönemki TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ile görüşebileceğini, yeniden ihale şartnamesi hazırlanabileceğini söylüyordu.

Levent Gültekin'in Ergenekon, Balyoz, Fethullah Gülen, Aziz Yıldırım ve AKP'ye ilişkin Twitter'dan attığı mesajlar şöyle:

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı - Resim: 1

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı - Resim: 2

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı - Resim: 3

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı - Resim: 4

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı - Resim: 5

Levent Gültekin'in AKP ve FETÖ'yü öven tweetleri sosyal medyayı salladı - Resim: 6

(Odatv)