Abone Ol

LeMan İmamoğlu'nun Saraçhane mitingini kapak yaptı

Haftalık mizah ve karikatür dergisi LeMan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği" iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilmesinin ardından Saraçhane'de düzenlenen mitingi bu haftaki kapağına taşıdı.

LeMan İmamoğlu'nun Saraçhane mitingini kapak yaptı

Haftalık mizah ve karikatür dergisi LeMan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği" iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilmesinin ardından Saraçhane'de düzenlenen mitingi bu haftaki kapağına taşıdı.

İBB Başkanı İmamoğlu, 14 Aralık günü hakkında açılan davanın sonucu açıklandıktan sonra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal’la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum." ifadelerini kullanarak, vatandaşı davet etmiş ve Altılı Masa liderleri ile miting düzenlemişti.

LeMan'ın bu haftaki kapağına taşıdığı görselde "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından 200 bin kişi İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de buluştu" ifadelerine yer verildi.