Abone Ol

Lawrence'ı çırılçıplak soyan adam şimdi onunla birlikte

iCloud hesabındaki çıplak pozları internette yayılan Jennifer Lawrence’ın fotoğraflarını gönderdiği eski sevgilisi Nicholas Hoult, yeni filmindeki rol arkadaşı Kristen Stewart’la birlikte.

Lawrence'ı çırılçıplak soyan adam şimdi onunla birlikte

Yakışıklı oyuncu Nicholas Hoult’un adı geçen hafta çıplak fotoğraf skandalıyla ilgili ilk kez açıklama yapan eski sevgilisi Jennifer Lawrence ile yeniden gündeme geldi. Lawrence, sessizliğini bozup, “O zamanki sevgilimle aramızda mesafeler vardı. Sevgilim ya porno izleyecekti ya da benim fotoğraflarıma bakacaktı” deyip, fotoğrafları Hoult’a göndermek için çektiğini açıklamıştı. Lawrence’in 4 yıllık bir ilişki yaşadıktan sonra ayrıldığı Hoult ise TMZ’nin haberine göre şu anda birlikte film çektiği ‘Alacakaranlık’ serisiyle ünlenen Kristen Stewart ile birlikte.
Yine bir rol arkadaşıyla

ABD’li magazin sitesi, ikilinin büyük çoğunluğu Tokyo’da çekilen ‘Equals’ (Eşitler) sırasında ana vatandan ayrı yakınlaştığı ve bu yakınlaşmanın da ilişkiye dönüştüğünü yazdı. Kristen Stewart, ‘Alacakaranlık’ serisindeki rol arkadaşı Robert Pattinson ile uzun bir ilişki yaşamış, ikilinin ilişkileri Stewart’ın, bir başka yönetmenle sevgilisini aldatmasıyla sarsılmıştı. Stewart, bu kez yine bir rol arkadaşıyla anılmanın sıkıntısını yaşarken, Hoult’un rol arkadaşını tavlamak için büyük çaba harcadığı öğrenildi.
Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult ile 4 yıllık bir ilişki yaşamış, aradaki şehir mesafesini sık sık fotoğraf göndererek telafi etmişti.
 O da artık başkasıyla
 Jennifer Lawrence da hayatına Gwyneth Paltrow’un eski eşi şarkıcı Chris Martin’i aldı.
  Skandallarla gündemde
 Kristen’in önceki rol arkadaşı Robert Pattinson ile ilişkisi, onu bir yönetmenle aldatınca bitmişti.
LAWRENCE'IN ESKİ SEVGİLİSİ O POZLARA NE DEDİ?

JENNIFER LAWRENCE iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

KRISTEN STEWART FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜLERİN iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN