Abone Ol

Lana Del Rey: Bana asla asla asla ırkçı demeyin

Şarkıcı ve şarkı yazarı Lana Del Rey kendisine yöneltilen ırkçılık suçlamalarına yanıt verdi.

Lana Del Rey: Bana asla asla asla ırkçı demeyin

Geçen hafta kendi Instagram hesabından uzunca bir paylaşım yapan pop müzik sanatçısı Lana Del Rey müzik sektörünün iki yüzlülüğüne dair cümleler kurdu. Del Rey mesajında “Ben de diğerleriyle benzer konularda şarkılar yazıyorum ama nedense ant-feminist olarak görülüyorum” dedi.

Ancak Del Rey’in mesajında Nicki Minaj ve Beyoncé gibi siyahi sanatçıları örnek göstermesi onun ırkçılık yaptığına dair yorumlara yol açtı.

Bu yorumlar karşısında yeni bir mesaj yazan Lana Del Rey “Bana asla asla asla ırkçı demeyin” dedi.


Del Rey şöyle devam etti: "Bahsettiğim şarkıcılar benim en sevdiğim şarkıcılar, o yüzden buradan görülecek bir hesabım olduğunu düşünüyorsanız, siz bilirsiniz. Bu durum benim istediğim söylemek istediğim şeyleri ifade ettiğimde hiç dikkate alınmadığım gerçeğini değiştirmiyor. Siz bunun ırkla alakası olduğunu söylemek istiyorsanız o sizin düşüncenizdir, ama ben böyle söylemedim.”


Lana Del rey tepkilere yol açan ilk mesajında şöyle yazmıştı: “Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani ve Nicki Minaj ve Beyoncé de hep seksi olmak, çıplaklık, aldatma vb gibi konulardan söz eden şarkılar söylediler ama benim gibi eleştirilmediler.”