Abone Ol

"Laetitia, Botticelli'nin bir tablosu gibi!!!" B.B. onaylı güzellik:

21. Yüzyılın en güzel kadınlarından olan Laetitia Casta hakkında bilmedikleriniz.

"Laetitia, Botticelli'nin bir tablosu gibi!!!" B.B. onaylı güzellik:

Laetitia Casta'nın güzelliğini bir zamanların seks sembolü Brigitte Bardot de onaylıyor... Sinemanın efsanevi bombası BB, güzelliği herkesce kabul edilen Laetitia hakkında ne düşündüğünü soranlara ''Laetitia Casta Botticelli'nin bir tablosu gibi'' dedi. Gençliğinde erkeklerin rüyalarını süsleyen Bardot'nun bu sözleriyle gururunun okşandığını söyleyen Laetitia, böylece BB'nin övdüğü ilk güzel oldu

21. Yüzyılın en güzel kadını olarak nitelendirilen Laetita Casta tam bir Türkiye aşığı... "Türkiye de Korsika gibi güzel bir ülke. Bir gün mutlaka ziyaret edeceğim hayalimdeki ülkelerden bir tanesi...'' diyen Catsa'nın aynı zamanda bir çoçuk annesi olduğunu biliyor muydunuz?

"Laetitia, Botticelli'nin bir tablosu gibi!!!" B.B. onaylı güzellik: - Resim: 2

Stephane Sednaoui ile birlikteliğinden olan 'Sahteene' adını verdikleri kızlarının doğumunu ile mankenliğe ara vererek sinemaya yöneldi. .

Ünlü Fransız manken ve oyuncu Laetitia Casta, doğumdan sonra formunu korumak için egzersiz yapmadığını açıklamıştı. Casta, Alman Gala dergine, hiçbir zaman rejim yapmadığını ve fitness salonlarına gitmeyi sevmediği belirterek, doğumdan sonra rejim yapmadan kendiliğinden kilo verdiğini söyledi.

"Laetitia, Botticelli'nin bir tablosu gibi!!!" B.B. onaylı güzellik: - Resim: 5 "Laetitia, Botticelli'nin bir tablosu gibi!!!" B.B. onaylı güzellik: - Resim: 6