Abone Ol

Lady Gaga satanist mi? Kan dolu küvetin sırrı!

Lady Gaga' nın kaldığı otelde küvetinde kan bulunması satanist ayini yaptığı tartışmalarına neden oldu.

Lady Gaga satanist mi? Kan dolu küvetin sırrı!

İlginç giyim tarzı ve tuhaf davranışlarıyla tanınan ünlü şarkıcı Lady Gaga hakkında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.

Gaga’nın geçtiğimiz yaz, İngiltere’nin başkenti Londra’da kaldığı otelde, odasının küvetinde kan bulunması üzerine, şarkıcının “satanist ayin yaptığı” öne sürüldü.

Independent gazetesinin Bang Showbiz sitesinden aktardığı habere göre, Intercontinental Hotel’in personeli, Gaga odasını boşalttıktan sonra temizlik için banyoya girdiklerinde, küvetin yüzeyinin kan gibi kırmızı bir sıvıyla kaplı olduğunu fark etti. Görevlilerden bir tanesi, süper starın “satanist bir ayin kapsamında kan banyosu yaptığını” öne sürdü. Truthquake sitesine konuşan otel görevlisi, “Gaga, bu yaz, otelden ayrıldıktan sonra, küvette bol miktarda kan vardı. Durum otel yetkililerine bildirildi. Ancak yetkililere bu konuyu unutmaları söylenmişti” dedi. Diğer kaynaklar ise küvette bulunan “kırmızı sıvının” Gaga’nın sahnedeki gösterilerinden biri için kullanıldığını savundu.

KALACAĞI ODALARI RUHLARDAN TEMİZLETİYOR

Gaga’nın kaldığı başka otellerdeki sıra dışı davranışları geçmişte birçok defa basına konu olmuştu. Hatta bir iddiaya göre, Gaga kötü ruhlardan aşırı derecede korktuğu için kaldığı tüm otel odalarının ve performans gösterdiği sahnelerin ilk olarak paranormal olayları inceleyen uzmanlar tarafından kontrol edilmesini istiyor. Gaga’nın “Born This Way” adlı albümünde yer alan “Edge of Glory” parçasının söz yazarı DJ Fernando Garibay, ünlü şarkıcının ölen halasından ilham aldığını, ruhları tespit etmek için 47 bin dolarlık “elektromanyetik alan sayaçları” kullandığını belirtti. Başka bir kaynak, “Gaga paranormal olaylara inanıyor ve turnedeyken hiç risk almak istemiyor. Ruhlardan uzak durması onun için önemli” dedi.

LADY GAGA KIYAFETLERİYLE ÖDÜL TÖRENİNE DAMGASINI VURDU... FOTO GALERİ

LADY GAGA BİLL CLİNTON’ I ŞOKE ETTİ... VİDEO

LADY GAGA ÇILDIRDI... CANLI YAYINDA KAĞIT YEDİ. VİDEO