Abone Ol

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Final Sahnesi Nefesleri Kesti

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın final sahnesi olay oldu. Kuzey'e yeni bir iş bulmak isteyen Yıldız, onu tersaneye getirdi. İşverenle anlaşan Kuzey'in tersaneden ayrılacağı sırada büyük bir patlama yaşandı. Yıldız ise Kuzey'in baş ucunda gözyaşları içinde kaldı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Final Sahnesi Nefesleri Kesti

Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında yıllardır beklenen bir diğer düğün gerçekleşti. Herkes için hayat yolunda giderken, Yıldız'ın iş ile ilgili aldığı kararlar, istemeden de olsa Kuzey'i büyük bir tehlikenin içine sürükledi.

Restorana geri dönen ve Kuzey'e yeni bir iş bulmak isteyen Yıldız, onu tersaneye getirdi. Ancak burada hiç beklemedikleri bir kaza yaşandı. İşveren ile anlaşan Kuzey, Yıldız'ın yanına gelirken tersanede büyük bir patlama gerçekleşti.

Kuzey patlamanın etkisiyle yerde yatarken, Yıldız ise baş ucunda gözyaşları içinde kaldı. Finalde yaşanan bu korku dolu anlardan sonra neler olacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

İşte o final sahnesi...