Abone Ol

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Feride'si Gizem Güneş'ten Veda Paylaşımı

Show TV'de yayınlanan 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' 15 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelen 64. bölümüyle final yaptı. Dizide Kuzey'in büyük kızı 'Feride' karakterine hayat veren Gizem Güneş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyenlere veda etti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Feride'si Gizem Güneş'ten Veda Paylaşımı

Show Tv'de 2019 yılından beri yayınlanan; başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı, 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dün akşam ekranlara veda etti. Dizinin sevilen karakteri Feride'ye hayat veren Gizem Güneş, yapıma final sahnesindeki sözleriyle veda etti.

Dizinin final sahnesinde Feride karakterinin "Her zaman söylediğimiz gibi aşıkların göğünde yeri hiçbir zaman değişmeyen tek bir yıldız parlar o da Kuzey Yıldızı'dır. O yıldız ki; dünya döndükçe sadece Kuzey'i gösterecektir" sözleri sosyal medyada ses getirdi.

"NİCE GÜZEL BAŞLANGIÇLARA"

Bu görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Gizem Güneş fotoğrafının altına, "Aynı yerde, aynı masada başlamıştı Feride’nin hikayesi... Ve yine aynı yerde, aynı masada bitiyor. Bizi destekleyen izleyicilerimize sonsuz teşekkürler! İki sezondur bizimle canla başla çalışan oyuncu ve tüm ekip arkadaşlarımı öpüyorum, yolunuz hep açık olsun... Nice güzel başlangıçlara. Feride’nin de dediği gibi; “ Verdiklerin için teşekkür ederim. Belki bir gün aldıkların için de teşekkür ederim” .
Sevgilerimle..." notunu düştü.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Feride'si Gizem Güneş'ten Veda Paylaşımı - Resim: 1