Abone Ol

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, evleniyor

Sinem Bayraktutar, bir ilaç şirketinde üst düzey yönetici olan sevgilisi Ezel Üneder'in evlilik teklifine 'evet' dedi.

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, evleniyor

Şarkıcı Kutsi ile 7 yıllık evliliğini ihanet gerekçesiyle bitiren Sinem Bayraktutar boşandıktan 15 ay sonra nişanlandı. Bayraktutar 7 aydır ilişki yaşadığı sevgilisi Ezel Üneder'in evlenme teklifine 'evet' yanıtını verdi.

7 AYDIR BİRLİKTE OLDUĞU SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI

Bayraktutar'ın müstakbel eşiyle fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Kutsi ile evliliğinden iki kızı olan Sinem Bayraktutar, 7 aydır birlikte olduğu Ezrl Üneder ile geçen hafta sonu Bodrum Bitez'de aile arasında yapılan bir törenle nişanlandı. Nişan yüzüklerini takan çift Mayıs 2017'de nikah masasına oturacak.

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, evleniyor - Resim: 1

KUTSİ'DEN 15 AY ÖNCE BOŞANMIŞTI

Kutsi'nin uzun bir süredir rol aldığı dizinin setinde tanıştığı Feyza Çıpa ile anılıyordu. Bayraktutar bu söylentiler üzerine boşanma davası açmak istese de Kutsi ayrılığa yanaşmamıştı. 8 yıllık flörtün ardından 2008'de evlenen çift, geçen yıl Temmuz ayında boşanmıştı.

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, evleniyor - Resim: 2

"KUTSİ DAHA ÖNCE DE BANA İHANET ETTİ"

Sinem Bayraktutar eşi Kutsi'nin ihanetinin ardından geçen yıl şunları söylemişti: "Kutsi daha önce de bana ihanet etti. Kutsi'yi ve Feyza'yı (Çıpa) suçlamıyorum. Burada tek suçlu benim, ikinci kez affettim. Bu aşka, evliliğe 15 yılımı verdim. Bir erkek hamileyken eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir." Kutsi küçük kızı Lila doğmadan önce eşi Sinem Bayraktutar'la barışmış çift daha sonra tekrar ayrılmışt. Çiftin Ceylin Ada ve Lila adında iki kızı var.
Hürriyet