Abone Ol

Kuruluş Osman: Osman Bey ile Bala Hatun evlendi

Osman Bey’in rüyasının yanı sıra Bala Hatun’la evliliğinin damga vurduğu ‘Kuruluş Osman’ın 22’inci bölümü, #KutluRüya etiketiyle sosyal medyada da büyük ilgi görürken, Türkiye’de gece boyunca trend listesinde birinci sırada bulunurken, dünya trend listesinde de yedinci sırada aldı.

Kuruluş Osman: Osman Bey ile Bala Hatun evlendi

‘Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ekrana gelen 22’nci bölümü seyirciyi ekrana kilitlerken, reyting listesinin zirvesinde yer aldı. Osman Bey’e hanedanın ve devletin geleceğinin müjdelendiği kutlu rüyasının yer aldığı sahne, seyirciden övgü alırken, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Osman Bey’in meşhur rüyasının yer aldığı sahneyle çok konuşulan ‘Kuruluş Osman’ın bu haftaki bölümünde Osman Bey ve Bala Hatun evlendi. Bölümün ardından yayınlanan 23’üncü bölüm fragmanı ‘Kuruluş Osman’ hayranlarında büyük heyecan yarattı.

“Şeyh Edebalı’dan aldığı nasihatle gazaya başlayan Osman Bey, uç bölgesindeki Moğol hakimiyetini nasıl kıracak?” “Alişar, Osman Bey’e karşı Moğollar’dan aldığı desteği nasıl kullanacak”, “Gerçekleri görmeye başlayan Dündar, Alişar’la ittifakını yeniden değerlendirecek mi?”,

“Aygül, Osman Bey ve Bala Hatun’un evliliğine nasıl tepki verecek?” soruları 28 Mayıs çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek 23’üncü bölümde yanıt bulacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.