Abone Ol

Kuruçeşme'deki ünlü mekânda tecavüz skandalı; işletme müdüründen garson kıza tuzak!

Gözaltına alınan işletme müdürü M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kuruçeşme'deki ünlü mekânda tecavüz skandalı; işletme müdüründen garson kıza tuzak!

İstanbul Kuruçeşme’deki bir işletmenin müdürü M.A., aynı işletmede garson olarak çalışan S.Z.’ye içki ısmarladı. İçkiyi içen kadın bilincini kaybedince müdürün istismarına maruz kaldı. İncelemede kadının tecavüze uğradığı anlaşılınca tutuklanan istismarcı hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

24 Kasım'de meydana gelen olayda, 33 yaşındaki S. Z., isimli genç kadın, ünlü işletmede garson olarak çalışıyordu. 47 yaşındaki M.A. ise aynı işletmenin müdürü olarak görev alıyordu. İş yerinin kapanmasına yakın alkol almaya başlayan S.Z., alkolün dozunu kaçırınca sarhoş oldu.

Mekânın tuvaletine giden genç kadın istifra etmeye başladı. Bu sırada personelinin yanına gelen M.A., genç kadına dokunarak taciz etmeye başladı. Genç kadın karşı koymaya çalıştı ancak alkolün etkisiyle tepki veremedi. İddiaya göre M.A., S.Z.'nin çaresiz durumundan faydalanarak cinsel istismarda bulundu.

Sabah gazetesinin haberine göre; istismara uğradığını fark eden genç kadın, karakola giderek M. A.'dan şikayetçi oldu.

S.Z., karakolda verdiği ifadesinde iş yerinde M.A.'nın kendisine bir bardak içki verdiğini, bu içkiyi içince bilincini yitirdiğini ve ayakta durmakta zorlandığını anlattı. Tuvalete istifra etmek için gittiğinde M.A.'nın da kendisini takip ederek önce dokunduğunu, ardından zorla üzerindekileri çıkararak kendisine tecavüz ettiğini anlattı.

Genç kadın ifadesinde işletme müdürünün yanına gelerek, "S.Z. çok güzel bir kadın, onunla birlikte olmak istiyorum. Kendisine teklifte bulunsam benimle cinsel birliktelik yaşar mı?" diye sordu. Ben de çok şaşırmıştım" şeklinde konuştu.

Gözaltına alınan şüpheli, üzerine atılı suçlamaları reddederek kendisine iftira atıldığını iddia etti. Genç kadından alınan DNA örneklerinde şüpheliye ait örnekler uyuştu ve genç kadının tecavüze maruz kaldığı belirlendi.

Gözaltına alınan istismarcı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda M.A., hakkında, 'Nitelikli Cinsel İstismar' suçu kapsamında 12 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.