Abone Ol

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'a Jet Raci isyanı

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’a ait Pana Yapı ile Selimoğlu Group ortaklığıyla İstanbul Fikirtepe’de yürütülen kentsel dönüşüm projesinin yarıda bırakılması nedeniyle birçok yurttaşı mağdur etti. Mağdurlar dün Şişli’de ‘Jet Raci’ sloganıyla eylem yaptı.

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'a Jet Raci isyanı

Burada konuşan grup sözcüsü Ayşe Başkan, en az 5 bin mağdur olduğunu söyledi.

Başkan, “Raci Şaşmaz’dan vurgun yedik. Dolandırılan, evleri yıkılıp açıkta kalan, kirası ödenmeyen, çocuklarının rızkı hayat birikimleri giden, sağlığa bozulan ve bu nedenlerle yakınlarını kaybeden en az beş bin mağduruz” diye konuştu.

Mağdur Esma Ballıkaya ise “Çocuklarımın yuvası yıkıldı. Yaşlıyım ve daha çalışamıyorum. 30 sene ev işlerinden kazandığım parayla daireleri aldım. Bugün de Raci Şaşmaz her şeyi benim elimden aldı” dedi.

Ailece 11 daire kaybettiklerini belirten Suphi Ballıkaya da “2 bin lira maaşım var ve 2 bin lira kira veriyorum. 5 çocuğum perişan durumda hepsinin yuvaları dağıldı” ifadelerini kullandı.

81 yaşındaki Yeter Güzeyir ise bin 200 liralık maaşıyla bin 750 lira kira verdiğini ifade etti, “Kira alıp kira vermiyordum, şimdi çocuklarım, torunlarım mağdur olduk” şeklinde konuştu.