Abone Ol

Kurtlar Vadisi'nde rol alan iki Adıyamanlıya teklif yağıyor!

Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alan Adıyamanlı iki işadamına birçok dizilerde rol alma teklifi geldiği belirtildi.

Kurtlar Vadisi'nde rol alan iki Adıyamanlıya teklif yağıyor!

Polat Alemdar'ın başrol oynadığı "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi gibi önemli bir dizide aldığı rolü başarıyla yerine getiren Adıyamanlı iki işadamı hemşerimize birçok dizilerde rol alma teklifi geldiği belirtildi.

POLAT: TÜRKİYE LAİK SİSTEMDEN ÇIKMALI

Adıyaman'ın Gerger ilçesi Aşağıdağlıca köyü doğumlu olup İstanbul Merter'de Tekstil işi ile uğraşan Üzeyir Özcan, ATV de Türkiye'nin en çok izlenen dizilerin başında yer alan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizinin 107. Bölümünde savcı, Kanal D' de yayınlanan "Kanıt" dizinin 23 bölümünde ise mafya rolünde yer almıştı. Yine Adıyaman Gerger ilçesi Mırtan köyü doğumlu olan Mahmut Güzel ise "Kurtlar Vadisi Pusu" dizinin 109-110 Bölümlerinde mafya rolünde oynayarak Adıyaman'ı temsil ettiler.

Polat Alemdar gibi ünlü bir oyuncunun başrol oynadığı "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde kendilerine verilen rolünü en iyi şekilde ifa eden Üzeyir Özcan'a ve Mahmut Güzel'e başta "Topal Osman" sinema filmi olmak üzerek birçok dizide rol teklifi aldığı belirtildi.

Gelen teklifleri değerlendireceklerini söyleyen Özcan ve Güzel son olarak çekimlere yeni başlanacak olan "Topal Osman" adlı sinema filminde büyük ihtimalle rol alacaklarını diğer diziler içinde yapacağımız değerlendirmeler sonucunda karar vereceklerini belirttiler.

Abdulkerim Sonkaya/İstanbul