Abone Ol

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor? Yeni kanalı açıklandı mı?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman, hangi kanalda?

Uzun süredir hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının beklediği haber geldi. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. PANA film ise daha önce yaptığı açıklamada sevilen dizinin Kanal D'de olmayacağını açıklamıştı. Bu arada Kurtlar Vadisi Pusu dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Arka Sokaklar'da uzun süre polis rolünde oynayan Uğur Pektaş'ın Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alacağı konuşuluyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU KANAL D'DE EKRANA GELECEK

Başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

PANA FİLM "YAYINLANMAYACAK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Vadi'nin yeni sezonda aynı kanalda yayınlanmayacağını duyuran Pana Film, şu açıklamayı yapmıştı: "Değerli İzleyicilerimiz, Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız."

KURTLAR VADİSİ PUSU'YA YENİ OYUNCU

Yıllardır ekranlardan inmeyen Kurtlar Vadisi dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Arka Sokaklar'da uzun süre polis rolünde oynayan Uğur Pektaş'ın Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alacağı konuşuluyor. Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü dolduramayan Pana Film'in Pektaş'ı rol için ikna ettiği iddia ediliyor.

Yayınlanacağı kanal belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcılığını üstlenen Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurmuştu.