Abone Ol

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finalinde şok olay!

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finali seyirciyle buluştu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finalinde neler yaşandı? İşte sezon finali ve detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finalinde şok olay!

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta ekrana gelen sezon finali nefes kesti. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu aksiyon ve gerilimin hiç eksik olmadığı sahnelerle gündeme bomba gibi düştü. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 300. son bölüm ve detayları haberimizde... 

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan doruktaydı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 300. BÖLÜM ÖZETİ

Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor?

Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin kaderi bu toplantıya bağlıdır.

Diğer yandan Safiye ve Cahit’in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihe denk gelir. Karun, armageddon timini kullanarak Polat’a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. Kuzuzade Ailesi’nin büyük düğümü Fehmi’nin Zeynep’le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep’le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi’nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı belli olur.

Polat Alemdar, sevdiklerini ve dostlarını toprağa gönderen Gölge’den intikamını almayı başarabilecek mi?

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİ 300. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU 299. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu 299. son bölümünde Polat, Gölge'nin üssünü basıyor! Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.

Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sık sık kanal değiştiren 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin, gelecek yıl Kanal D'de yayınlanmaya devam edeceği ileri sürüldü.

Show TV'de yayın hayatına başlayan, ardından Kanal D, ATV, star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI

Necati Şaşmaz
Cahit Kayaoğlu
Erhan Ufak
Defne Samyeli
Ertan Saban

Yapımcı : Pana Film

Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca

Senaryo : Murat Koca & Cahit Kayaoğlu & Selma Hacıosmanoğlu & Ayşegül Hacıosmanoğlu