Abone Ol

Kurtlar Vadisi iddialarına son veren açıklama!

TV360 ekranlarında yayınlanan Aklınızda Kalmasın programı Kurtlar Vadisi'ndeki mezarlık sahnesiyle ilgili tartışmayı gündemine aldı.

Kurtlar Vadisi iddialarına son veren açıklama!

Gazeteci Tayyar Işıksaçan Kurtlar Vadisi Pusu'da asılsız iddialar ortaya atılan mezarlık sahnesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işıksaçan meslektaşlarına da ateş püskürdü. İşte o açıklama...

"Bu dizi daha önce o kanalda yayınlanıyordu, şimdi bu kanalda yayınlanıyor. O bölümler de orada yayınlanmış. Mezarlığa gidersiniz çekim yapmak için, o mezar taşlarının bulunduğu yerdeki ailelerin izinlerini almadığınız için Mezarlıklar Müdürlüğü der ki; "Mezar taşının üzerine bir şey örtün, buradaki aile görünmesin." Çok normal değil mi? İddia zaten böyle. Bilerek yaptınız durumu var. Gittik gördük kardeşim. Aynı dizi sahnesindeki gibi bir mefta vardı, karşı tarafta gasilhane var, tam gasilhanenin karşısında o sahnedeki Erdoğan ailesinin mezarı var. Orada yatan kardeşlerimize de Allah kabir rahatlığı versin. "Burada böyle bir mezarlık yok" denilen mekansa Hekimbaşı Mezarlığı. Görüntülerimiz de var. Orası Memati karakterinin oğlunun gömüldüğü sahnenin mezarlığı. Yani ortada bir şeyler var da yumağı açamamışsınız. Yumak hala kilitli ve yerde duruyor. O yüzden gazeteci kardeşlerime söylüyorum, oturduğumuz koltuklar güzeldir, sıcak tutar insanları ama gidin yerlerine bakın. "

KURTLAR VADİSİ PUSU BİTTİ
Işıksaçan, "Kurtlar Vadisi Pusu bitt mi?" sorusuna da canlı yayında cevap verdi:  Evet, Kurtlar Vadisi Pusu bitti ama çok fazla zil takıp oynamayın! 2017'nin ilk aylarında Kurtlar Vadisi Darbe yayınlanacak. Kasım başı itibariyle zaten tanıtımını yapacaklar.