Abone Ol

Kurtlar Vadisi Darbe ne zaman çıkacak? Konusu ve oyuncu kadrosu!

Kurtlar Vadisi Darbe film oluyor. Türkiye’de yaşanan 15 Temmuz darbe girişimini konu alacak olan Kurtlar Vadisi Darbe’nin konusu yavaş yavaş belli oluyor. Peki ne zaman çıkacak?

Kurtlar Vadisi Darbe filmi ne zaman vizyona girecek?

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi tekrar film oluyor. Kurtlar Vadisi Darbe adını taşıyacak olan film sinemalarda vizyona girecek. 15 Temmuz akşamı yaşanan hain darbe girişimi öncesi ve sonrasının ele alınacağı filmi şimdiden milyonlarca izleyici merakla bekliyor. Peki Kurtlar Vadisi Darbe konusu ne, ne zaman çıkacak?

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film yaptığı duyuruyla Kurtlar Vadisi Darbe adlı filmi çekeceğini izleyicilerine duyurdu. Bu duyuru Pana Film’in resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Pana Film resmi sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı: ''15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz “KURTLAR VADİSİ DARBE” sinema filmini yapmaya karar vermiştir. Saygılarımızla, Pana Film”