Abone Ol

Küçük Sırlar'da ayrılık rüzgarları! Burak Özçivit sevgilisinden ayrıldı mı?

Oyuncu Burak Özçivit ile Zeynep Dörtkardeşler'in 5 yıllık ilişkisinde ipler kopmak üzere...

Küçük Sırlar'da ayrılık rüzgarları! Burak Özçivit sevgilisinden ayrıldı...

2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam'ın geçen cumartesi gecesi Özçivit'in dizi setinde sabaha kadar beklediğini öğrenen Dörtkardeşler, sevgilisiyle konuşmuyor

"Küçük Sırlar" dizisinin Çetin'i Burak Özçivit ile 5 yıllık sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'in arası 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam yüzünden bozuldu. Geçen yıl "Baba Ocağı" dizisinde, rol arkadaşı Ceren Hindistan ile öpüşme sahnesini çok abartılı bulduğu Özçivit'i terk eden ancak daha sonra genç aktörle barışan Dörtkardeşler, bu kez ortak arkadaşları Ebru Şam yüzünden kavga etti.
Şam'ın geçen cumartesi gecesi, daha önce bir mekânda birlikte eğlenirken görüntülendiği Burak Özçivit'in dizi setine gittiği ve sabaha kadar da onu beklediği ortaya çıkmıştı. Bu durumu öğrenince sinirlenen Dörtkardeşler, Özçivit'le kavga etti. Daha önce Özçivit'in telefonunda Şam'ın mesajlarını da gören, ancak "Arkadaşım, mesaj atmasında ne var?" şeklindeki savunması üzerine konuyu kapatan Dörtkardeşler, bu kez aynı anlayışı göstermedi.

'Bahçemde ağaçlık taslıyor'
Sevgilisiyle pazartesi gününden beri konuşmayan Dörtkardeşler, Şam ile aynı ajansa bağlı... Dörkardeşler'in son günlerde twitter hesabına yazdığı mesajlar da dikkati çekiyor. Dörtkardeşler'in yazdığı mesaj şöyle:

"Kendi bahçesinde dal olamayan biri, girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor. Nasıl bir hissizlik bu, daha önce hiç olmamıştı. Öğreniyorum. Belki bu sefer her şey daha güzele gider kimbilir... Allah affetsin herkesi. Sen gözlerimin önünde içindeki beni harcarken, ben bir an bile seni unutmaya meyletmedim. Sen bildiğim gibi kalmadın ama, ben unuttuğun gibiyim hâlâ."

Milliyet