Abone Ol

Küçük İbo isyan etti

Bir döneme Küçük İbo adıyla damga vuran şarkıcı Avcılar’da objektiflere takıldı.

Küçük İbo isyan etti

Son günlerde internet medyasında “Küçük İbo nerede?” şeklindeki haberlerle uzun bir aradan sonra gündeme gelen “Küçük İbo” Avcılar’da objektiflere takıldı. Asıl adı İbrahim Küçük olan şarkıcı bir anda fotoğraflarının çekilmesine anlam veremese de sonrasında görüntü alanların gazeteci olduğunu anlayınca, “Ya sizi bana Allah gönderdi” diyerek hakkında çıkan haberlere isyan etti.

ARAŞTIRMADAN HABER YAPIYORLAR
İbrahim Küçük,  “Allah aşkına benim hakkımda bu haberler nasıl çıkıyor, kimler yapıyor anlamış değilim. Araştırmadan etmeden yok Küçük İbo kayıp oldu… Ben askere gittim geldim o yüzden biraz piyasadan uzak kaldım. Şimdi konserlerim ve sahnelerim var ama bunları kime yazmıyor” diyerek isyan etti. Küçük yaşta kendisini müzik piyasasına sokan İbrahim Tatlıses, hatırlatılınca, ”İbrahim ağabeyi hep arar sorarım.

Ona karşı büyük bir saygım var. Şu anda onun müzik piyasasında olmayışı hepimizi etkiliyor” şeklinde konuştu. “Küçük İbo” lakaplı İbrahim Küçük, ”Ben 31 yaşına geldim ama herkes bana hala “Küçük ibo” diyor. Galiba ben 70 yaşına da gelsem bu değişmeyecek. Çünkü birisiyle telefonda bir görüşme yaptığım sırada “İbrahim Küçük” diyorum ama kimse beni çıkartamıyor. Daha sonra “Küçük İbo” deyince hemen tanıyorlar” diye konuştu.

SOZCU / Tarkan ABDULLAHOĞLU