Abone Ol

Kübra Par’ın Twitter hesabını Mehmet Çilingiroğlu mu kapattırdı?

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Habertürk’ün ekran yüzü ve yazarı Kübra Par’ın twitter hesabını kendisinin kapattırdığını iddia etti.

Kübra Par’ın Twitter hesabını Mehmet Çilingiroğlu mu kapattırdı?

Mehmet Çilingiroğlu, daha önce 12 avukatı aracılığı ile dava ettiğini duyurduğu Par için twitter’dan, “Belli ki bu Kübra ve Didem mi işte neyse adı, birileri köşeye çekip tweet hesabını dondurmuş. Tabi ABD’de ben tweeter’a şikayet ediyorum resmi yazı da yazdırıyorum. Tabi buradaki avukatlarım Mr. Jeff Wankum bey. Bunda yürekte yok korkak belli. İşte Türkiye’deki yayıncılığın yüz karaları” ifadelerini kullandı.

Kübra Par’ın Twitter hesabını Mehmet Çilingiroğlu mu kapattırdı? - Resim: 1

Çilingiroğlu için Kübra Par daha önce, “Müptezel, şöhret budalası, şarlatan” gibi ifadeler kullanmıştı.

Par ayrıca, twitter’ının bloklanmasının ardından kaleme aldığı köşe yazısında bir kez daha Çilingiroğlu’nu hedef almış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu hakkında yazdığım yazıdan sonra beni tehdit etmiş, “Avukatlarım Türkiye’nin en iyileri, 12 tane. Yüklü bir tazminat davası açıyoruz” diye hava atmıştı.

Dün Habertürk’teki avukatlarımız aradı, hem kuruma hem de bana dava açmış hakikaten.

Türkiye’nin en iyi 12 avukatı kimlermiş, ne kadar istiyorlar bilmiyorum ama Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a 359 bin liralık tazminat ödeyeceğini duyduğumdan beri ben de öyle büyük bir tazminat öder miyim diye uykularım kaçıyor.

İşin sonunda üç kuruşluk maaşı dengesiz bir şöhret meraklısına kaptırmasam bari...

Yayına çıkarsam, bir Zeybek oynatsam vazgeçer mi acaba?

Size bir şey söyleyeyim mi, bence kesin vazgeçer.

Hatta üstüne ticaretini yaptığı maskelerden bile hediye gönderir belki.