Abone Ol

Kuaförüm Sensin’in yeni sunucusu Gözde Kansu kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuaförüm Sensin programı çok kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Son olarak ise Kuaförüm Sensin sunucusu değişti! Programın izleyicileri yeni sunucunun kim olduğunu merak ediyorlar. Peki Yeni Sunucu Kim?

Kuaförüm Sensin’in yeni sunucusu Gözde Kansu kimdir?

Kuaförüm Sensin programının sunuculuğunu üstlenen Özge Borak’ın sunuculuğu bırakması üzerinde programa yeni bir sunucu ihtiyacı doğdu. Alınan karar ile birlikte programın sunucusu olarak Gözde Kansu uygun görüldü. Teklif götürüldü ve olumlu yanıt alındı. Böylece programın sunucusu Gözde Kansu olmuş oldu.

Gözde Kansu tarafından sunulacak olan ilk Kuaförüm Sensin programı 10 Haziran Pazartesi günü saat 13.00’da Show TV ekranlarında olacak. Rekabet seviyesinin üst düzey olduğu Kuaförüm Sensin yarışmasında jüri üyeleri de büyük dikkat topluyor.

Jüri olarak görev yapmakta olan Adnan Serter ve yine jüri olarak görülen Sevile Ölmez saç ve makyajları ustaca değerlendiriyorlar. Gözde Kansu’nun sunumu ile Kuaförüm Sensin yarışması 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 13.00’d Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak!

Gözde Kansu Kimdir?

Gözde Kansu 1980 senesinde dünyaya gelmiştir ve oyunculuk ile uğraşmaktadır. Çocukluğundan beri sanatın çoğu dalı ile meşgul olan Gözde Kansu en son olarak tiyatro üzerinde yoğunlaşmıştır ve oyuncu olmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde okuyan güzel oyuncu burada işin inceliklerini öğrendi.

Oynadığı Yapımları Gözde Kansu ilk olarak 15 yaşında Çiçek Taksi dizisinde yer aldı. İlk deneyimi sonrasında ise aşağıdaki sıralanmış olan yapımlarda yer aldı. Al Yazmalım, Hanımın Çiftliği, Dudaktan Kalbe, Cemile, Neşeli Hayat, İçerde, Sen Anlat Karadeniz, Medcezir, Ankara’nın Dikmeni, Canım Benim, Kurşun Yarası, Yeter Anne, En Son Babalar Duyar, Üzgünüm Leyla Ayrılsakta Beraberiz