Abone Ol

Kristen Stewart'ı öpmek pahalıya patladı!

Oyuncu Kristin Stewart ile yakalanan yönetmen Rupert Sanders karısının açtığı boşanma davasında servetinin neredeyse yarısını kaybetti.

Kristen Stewart'ı öpmek pahalıya patladı!

Karısını Twilight filmlerinin genç yıldızı  Kristin Stewart ile aldatırken paparazzilere yakalanan 43 yaşındaki İngiliz yönetmen Rupert Sanders, boşanma davasında servetinin önemli bir kısmını kaybetti.

ABD’nin Los Angeles kentinde görülen boşanma davası sonucunda Sanders kendisi gibi İngiltere vatandaşı olan 35 yaşındaki model eşi Liberty Ross’a 4 lüks malikane verdi ve ayda 23 bin Sterlin nafaka ödemeyi kabul etti. Mahkeme ayrıca Sanders’in filmlerinden elde ettiği gelirin bir kısmını da iki çocuğunun annesi olan Ross’a vermesine karar verdi. 2012 yılının Şubat ayında US weekly gazetesi "Snowwhite and the Huntsman" isimli filmin setinde yönetmen Rupert Sanders’in başrol oyuncusu Kristen Stewart ile öpüşürken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamış, bunun üzerine hem Sanders hem de Stewart özür dilemek zorunda kalmıştı.

Ünlü yönetmen dava sonucunda sadece Malibu’daki bir ev, 1970’li yıllardan kalma Volkswagen marka bir minibus ve 2002 model Nissan bir otomobili kendisine saklamayı başarırken, velayetlerini eşi ile paylaştığı 9 ve 7 yaşındaki iki çocuğunun eğitim ve sağlık masraflarının da yüzde 75’ini karşılamayı kabul etti.

Filmde Stewart’ın annesi Kraliçe Elanor’u canlandırmakta olan Liberty Ross sakandaldan aylar sonra, 2013 yılının ocak ayında kocasına boşanma davası açmıştı. Sanders ile yaşadığı yasak ilişki nedeniyle Stewart da yıllardır birlikte olduğu sevgilisi ve Twilight filmlerindeki rol arkadaşı Robert Pattinson ile yollarını ayırdığı iddia edilmişti.

Kristen Stewart'ı öpmek pahalıya patladı! - Resim: 1

Arap prensi Kristen Stewart'a servet ödedi!

Kristen Stewart'ı öpmek pahalıya patladı! - Resim: 2

Kristen Stewart kel kalmaktan korkuyor!

Kristen Stewart'ı öpmek pahalıya patladı! - Resim: 3

Kristen Stewart aşkını arabasına yazdı!