Abone Ol

Kripto Para Piyasası Ne Durumda? 5 Kasım Kripto Para Piyasası

Kripto para piyasaları haftanın son gününe yatay bir seyirle başladı.

Kripto Para Piyasası Ne Durumda? 5 Kasım Kripto Para Piyasası

Kripto paralar haftanın son gününe yatay bir seyirle başladı. Kripto paraların en yüksek hacimlisi Bitcoin son 24 saatte yüzde 06 oranında değer kaybetse de 62 bin Dolar seviyesinin üzerindeki seyrine devam ediyor.

En büyük ikinci kripto para olan Ethereum da Bitcoin'e benzer bir şekilde son 2 saatte yüzde 0.6 değer kaybetti. Kriotp paraın güncel fiyatı ise 4 bin 500 doların üzerinde.

Üçüncü sırada yer alan Binance Coin ise Son 24 saatlik performansı ile Bitcoin ve Ethereum'un aksine yüzde 5'in üzerinde artıda bulunuyor. Binance Coin'in güncel fiyatı 580 doların üzerinde.

MAAŞLARINI BITCOIN İLE ALACAKLAR

New York'un yeni Belediye Başkanı Eric Adams, ilk üç maaşının tamamını Bitcoin olarak alacağını söyledi. Adams'ın açıklaması Miami Belediye Bakanı Francis Suarez'in ilk maaşının tamamını Bitcoin olarak alacağı yönünde Twitter'dan yaptığı açıklamanın ardından geldi.

New York Belediye Başkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, maaşını Bitcoin olarak almakla New York'u "kriptopara sektörünün merkezi" haline getirmek niletinin işaretini vermeyi amaçladığını vurguladı.