Abone Ol

Kösem Sultan 2. bölümden yeni fragman!

STAR TV'nin yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölüm fragmanlarını yayınladı. İlk bölümü ile reyting rekoru kıran dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak.

Kösem Sultan 2. bölümden yeni fragman!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olma yolunda ilerleyen dizinin yeni bölümü 19 Kasım Perşembe günü STAR TV'de izleyici karşısına çıkacak. İşte ilk bölümde yaşananlar ve 2. bölüm fragmanları..

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. Bölüm 1. Fragmanı



Henüz 14 yaşındayken babasının ani ölümüyle tahta çıkan Sultan Ahmed’in genç omuzlarında koca bir cihan imparatorluğunun yükü durmaktadır. Tahta çıkan genç sultan içeride isyanlar, dışarıda değişen güç dengeleri, sarayın içerisinde çıkar çatışmaları ve tahta göz diken ihtiraslı gözlerle karşı karşıyadır.

Tüm bu kara bulutlarlar arasında Sultan Ahmed’in dünyasını aydınlatan tek şey gördüğü bir tablodaki güzel kızdır. Sultan Ahmed’in bu tablodaki genç kızdan ne kadar etkilendiğini gören Safiye Sultan, tabloda resmedilen kızı dünyanın merkezine, Osmanlı’ya “taht hediyesi” olarak getirir.