Abone Ol

Bill Gates insanlara mikroçip takmak için mi Koronavirüsü yarattı?

Trump’ın eski danışmanına göre koronavirüs salgınının arkasında Bill Gates var.

Bill Gates insanlara mikroçip takmak için mi Koronavirüsü yarattı?

Nilüfer Şensöz / Medyafaresi.com / Dış Haberler

ABD'de bu müthiş iddia konuşuluyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Roger Stone, koronavirüs salgının arkasında  ünlü milyarder Bill Gates olabileceğini ileri sürdü.

Roger Stone'a göre, Bill Gates koronavirüsün arkasında olabilir. Washington Times, eski Başkan Donald Trump danışmanı, 970 AM istasyonundaki "The Answer" porgramının mikrofonlarında bu iddiayı dile getirdiğini yazdı.

İNSANLARA MİKROÇİP TAKILABİLECEK

Stone, Bill Gates'in koronavirüsün yaratılmasına katkıda bulunabileceğini iddia ediyor, böylece COVID-19 için kimin test edildiğini bulmak için insanlara mikroçipler takılabilecek.

Roger Stone'un teorisine göre, Bill Gates virüsün yaratılmasında aktif bir rol oynadı.

Roger Stone bir radyo programında şunları söyledi:

“O ve diğer küreselleşmeciler, zorunlu aşıları arttırmak ve insanlara mikroçip yerleştirmek için virüsü ve bunun sonucunda ortaya çıkan durumu kullanabilir."

TARTIŞMALI İKİ KARAKTER

Donald Stone, tıpkı Donald Trump gibi, bazıları doğru ve köklü olduğu ortaya çıkan bazı abartılı teorilerin yıllar boyunca sözcüsü oldu.  Roger Stone, Microsoft'un kurucusu ve tüm gezegendeki en zengin adamlardan biri olan Bill Gates'in tartışmalı karakterini ilgilendirecek bir iddia ortaya attı.

Bill Gates'in kendisini her zaman küresel ilgi alanlarına adamış olması ilginç. Gates, ABD'yi ve tüm gezegeni, bir salgın veya nükleer savaş veya iklim değişikliği gibi gezegen boyutlarında başka bir felaketle mücadele etme olasılığı konusunda uyarmıştı.