Abone Ol

Koronavirüs olan babasına veda için 15 dakika süre verdiler

Medyafaresi.com Dış Haberler - Koronavirüs kurbanının oğluna babasının ölümünden önce veda etmek için 15 dakika verdiler.

Koronavirüs olan babasına veda için 15 dakika süre verdiler

İngiltere Manchester'da 88 yaşındaki koronavirüs kurbanı yaşlı adam ve oğlunun dramatik hikayesi koronavirüs gerçeğini gözler önüne seriyor.   Yaşlı adamın oğlu babasını North Manchester Genel Hastanesinde tecrit edildiğini ve ölmeden önce veda etmesi için sadece 15 dakika verildiğini söyledi.

Koronavirüs kurbanının oğlu, "Babam 88 yaşındaydı. 88 yaşında ama çok aktifti. 50 yıldır aynı kiliseye gidiyordu. Koronun aktif bir üyesiydi. 3 martta onu evde yerde buldum ve hastaneye götürdüm" diyerek yaşadıklarını şöyle anlattı: "Babam İtalya'dan  kayak gezisinden gelen bir grup insanın olduğu bir partiye katılmıştı. Koronavirüs için test yaptılar. Partinin yarısı, temas ettikleri insanlar da dahil olmak üzere testten pozitif çıktı. Teste ilk girdiğinde negatif test çıktı İyileştiğini düşündük, ama sonra test pozitif çıktı. Doktorlar babamı kurtaramayacaklarını söylediler. Bana koruyucu giysiler ve maske verildi. Veda etmek için 15 dakika verdiler. 15 dakika içinde doğru nefes almak için uğraşıyordum. Gözyaşları yüzümden aşağı akıyordu. Hastalık yeterince kötü, bu başka bir şey, korkunç. İşkence."

Birleşik Krallık'ta koronavirüsü olan insan sayısı son 24 saat içinde 798'e yükseldi ve Manchester'da onaylanan 32 vaka.

Virüs bulaştıktan sonra İngiltere'de toplam 10 kişi öldü.

Kuzey Manchester Genel Hastanesi, bireysel vakalar hakkında yorum yapamadıklarını açıkladı.

(Medyafaresi.com)