Abone Ol

Koronavirüs Nedeniyle Dizi Çekimleri Yeniden Durmaya Başladı

Delta varyantı sonrası Koronavirüs vakalarının günden güne artmasından etkilenen dizi setlerinden bir kez daha durma haberleri gelmeye başladı.

Koronavirüs Nedeniyle Dizi Çekimleri Yeniden Durmaya Başladı

Deadline'ın haberine göre son bir hafta içerisinde çekimleri duran dizilerden birisi Bridgerton oldu. 2. sezon çekimlerine devam eden dizi, pozitif test sonrası ilk olarak 15 Temmuz için durdu. Ancak ikinci vakanın ardından bu sefer belirsiz bir süre için çekimlere ara verdiler.

Game of Thrones'un uzantı dizisi House of the Dragon'un çekimlerinin durduğu haberi 18 Temmuz'da geldi. Setten gelen pozitif test haberi sonrası çekimler 2 günlüğüne durdu. 21 Temmuz'da yeniden başlandı.

American Horror Story, salgın nedeniyle geçtiğimiz sezonunu uzun süre çekememiş, geçtiğimiz yılı pas geçmişti. Çekimlere bir süre önce başlayan ve 25 Ağustos'ta geri dönmeyi planlayan dizinin setinden 20 Temmuz'da pozitif test haberi geldi. Test sonrası birkaç kişi karantinaya girdiği için çekimler birkaç günlüğüne durdu.

En yeni haber ise bir diğer HBO dizisi Westworld'den. 4. sezonun çekimleri için sete dönen dizide pozitif test nedeniyle çekimler 2 günlüğüne durdu.