Abone Ol

Koronavirüsü yenen genç kız Habertürk'e isyan etti

Diyarbakır'da 13 günlük tedavinin ardından koronavirüsü yenen Melek Yıldırım’la özel bir haber yapan Habertürk, sırf tık almak için habercilik değerlerini hiçe saydı.

Koronavirüsü yenen genç kız Habertürk'e isyan etti

HaberTürk'ten Alper Uruş imzasını taşıyan haberde Diyarbakır'da 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde paramedik olarak görev yapan ve koronavirüs tedavisinin ardından taburcu olan 28 yaşındaki Melek Yıldırım’ın koronavirüs sürecinde yaşadıkları, plazma bağışçısı olduğu ve diğer hususlar işlendi.

Ancak iş başlık atmaya gelince Habertürk ekibi oldukça garip bir yol seçti.

Sadece biraz daha fazla tık almak için genç kız ve ailesinin itibarını hiçe sayan Habertürk, genç kızın şaka ile karışık söylediği, “Taburcu oldum babam eve gelme, annem evlenemezsin dedi” laflarını gerçek bir olaymış gibi başlığa taşıdı.

Haber sosyal medyada geniş kitlelere ulaştıktan sonra, muhabirden şikayetçi olan Melek Yıldırım, daha sonra haberin kaldırılması için diğer internet sitelerine de ulaşmaya çalıştı.

Yıldırım ayrıca kişisel sosyal medya hesabından, “Nasıl rezil bir haberciliktir... Plazma bağışı, covid 19 içerikli bir haber, sırf ses getirsin diye nasıl manşetlerle süslenmiş. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Habertürk, genç kızın paylaşımları sonrası ise apar topar haberi yayından kaldırdı.

Koronavirüsü yenen genç kız Habertürk'e isyan etti - Resim: 1

Koronavirüsü yenen genç kız Habertürk'e isyan etti - Resim: 2